Salata din batoane de crab reteta gustoasa

Salata din batoane de crab si porumb dulce

Salata din batoane de crab reteta gustoasa
salata-din-batoane-de-crab.jpg

Salata din batoane de crab si porumb dulce o reteta ruseasca simpla, nemaipomenit de gustoasa si aromata din Categoria Aperitive si Salate de casa. Pur si simplu, ador aceasta salata!

Afla, de ce ingrediente ai nevoie si cum se face corect aceasta super-delicioasa Salata cu batoane de crab (Surimi) pe care ar trebui sa o incercati numaidecat, daca nu ati incercat-o pana acum.

Este o reteta simpla si racoroasa, usor de pregatit si extrem de gustoasa, care nu va face, decat sa imbogateasca masa de sarbatori si sa va alinte papilele gustative la cat de gustoasa si echilibrata este.

Din ingrediente simple, combinate perfect si ocupa un loc de cinste, alaturi de nelipsita si mult indragita Salata Olivier, pe masa de Craciun si Anul Nou, deja foarte multi ani.

Nu stum cum dvs., insa mie imi plac la nebunie batoanele de crab (Surimi), de obicei, cumpar cate 2 bucati, una pentru salata si una pentru mine, trebuie sa rontai ceva pana prepar salata, ca doar n-o sa pierd timpul in zadar sau, culmea, n-o sa mor de foame pana prepar salata…

Pentru a obtine o Salata din batoane de crab de-adevaratelea dementiala, trebuie sa alegeti cu grija ingredientele, desi putine, totusi conteaza foarte mult calitatea ingredientelor, aici vorbim, atat despre batoanele de crab, cat si, despe porumbul dulce.

Deoarece nu toate batoanele de crab sunt gustoase, trebuie sa cunosti bine marca respectiva si daca merita cumparata, de obicei, le achizitionez din afara, cat si, porumbul dulce, care trebuie sa fie, de preferat, in vid si sa fie dulce si sa aiba putin lichid, aici vorbim despre conserve.

Reteta Salata cu surimi
batoane-de-crab.jpg

Cum se face cea mai buna Salata din batoane de crab si porumb dulce?

Pentru a pregati aceasta super-delicioasa Salata din batoane de crab si porumb dulce, vom avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 5-6 oua de tara sau gaini crescute la sol, ca au galbenusul mai inchis la culoare si mai cremos, decat a gainilor crescute in baterii;
  • 250 gr batoane de crab (surimi) congelate, care vor fi scoase de la congelator cu minim 30 min. inainte de incepe prepararea salatei, pentru a avea suficient timp sa se decongeleze ;
  • 1 cutie porumb dulce in vid;
  • 2-3 fire ceapa verde;
  • 200 gr maioneza de calitate sau maioneza de casa

Sfat: Nu este nevoie sa adaugati sare la salata, deoarece maioneza este sufucient de sarata, incat sa dea gust salatei, dar si, batoanele de crab contin destula sare, asa ca, mi se pare prea mult.

Mod de pregatire:

  1. In primul rand, luam o cratita mica, punem la fiert ouale (ouale trebuie sa fie fierte tari). Cat fierb ouale, tocam cubulete batoanele de crab si ceapa verde.
  2. Cand ouale sunt, deja fierte le punem in apa rece, pentru cca 10 min., apoi le curatam de coaja si, la fel, le taiem cubulete ca si batoanele de crab.
  3. Luam un bol de sticla, adaugam laolalta toate ingredientele, pe care le-am tocat anterior, urmate de maioneza, amestecam foarte bine, incat toate ingredientele folosite sa se amestece perfect.
  4. Acoperim bolul cu pelicula alimentara sau cu un capac si il dam la rece pentru min 2 h. sau peste noapte, pentru ca, aromele sa se combine perfect, astfel, salata noastra va avea un gust desavarsit si perfect echilibrat.

Va recomand, sa incercati aceasta usoara si delicioasa Salata din batoane de crab si porumb dulce, totodata, va recomand, sa incercati si alta o reteta, Salata cu pui si batoane de crabsi nu veti regreta o clipa timpul pierdut, pentru a o prepara celor dragi.

Pofta buna! Daca v-a placut reteta de astazi – Reteta din batoane de crab si porumb dulce -, dati-ne un Share/Like pentru ca sa o vada si prietenii dvs.. Multumim!

Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 5]

Daca ti-a placut articolul nostru, lasa un raspuns...