Muschi file de porc pane cu salvie din Categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci cel mai gustos si fraged Muschi file de porc pane cu salvie servit cu legume trase la tigaie in unt si aromate cu cogniac.
Muschi file de porc pane cu salvie si legume trase la tigaie in unt si cogniac, o reteta simpla si foarte gustoasa, care nu necesita mult timp pentru pregatire si, care se poate gati atat la tigaie sau gratar, cat si la cuptor.
Muschiul file si muschiuletul sunt cele mai cautate si cumparate transe de porc, dar si mai scumpe, desi marea majoritate nu prea stie sa faca diferenta dinte aceste doua transe.
Cunoscut in popor mai mult sub denumirea de cotlet fara os, muschiul file, este o transa de carne slaba deschisa la culoare si foarte frageda, cei drept, o idee mai dura, decat muschiuletul, insa putin mai ieftina.
Pregatit corect, urmand intocmai pasii de mai jos, si exact cat trebuie, muschiul file, va deveni un preparat rafinat, extrem de fraged, cu o subtila aroma de salvie si deosebit de gustos.
Acest preparat simplu, gustos si rafinat va fi, cu certitudine, nu va trece neobservat si va fi apreciat de catre invitatii dvs. sau de familie si chiar va vor cere si reteta.
Pentru a pregati aceasta reteta de muschi file pane, vom avea nevoie de urmatoarele ingrediente simple:
8. Cand apa a fiert, adaugam dovleceii si morcovii, ii lasam sa fiarba 3-4 min, pentru a ramane crocanti si asi pastra cat mai multe din vitaminele si minerale de care abunda si de care avem mare nevoie.
9. Scoatem legumele din apa in care au fiert, cu ajutorul unei spumiere, le lasam sa se scurga si raceasca putin si tocmai apoi le vom trage la tigaie in unt.
10. Luam o tigaie teflonata, adaugam untul, cand untul s-a topit, adaugam legumele, un praf de sare si piper negru, scuturam tigaia, apoi adaugam cogniacul, flambam, oprim focul si acoperim cu un capac.
11. Nu ne ramane, decat sa montam preparatul pe farfurie, sa stropim cu ulei de masline, sa presaram parmezanul ras si atata tot, sanatosul preparat este gata de servire.
!!! Daca v-a placut reteta de astazi – Muschi file de porc pane cu salvie – dati-ne un Share/Like. Multumim! Totodata, va recomandam sa vedeti si reteta noastra de Muschi file de porc pane cu piure.
Pofta buna!
Varza cu Orez de Post sau Orez cu Varza - Reteta Simpa de Varza cu…
Piept de rata la cuptor servit cu slata de sfecla rosie din Categoria Mancaruri cu carne. Intra…
Varza calita cu fasole de post - reteta vegana, gustoasa si sanatoasa - din Categoria…
Rulada de dovlecei cu crema de branza topita cu usturoi si mult marar verde din Categoria…
Salata Macelarului - O explozie de arome intr-un singur bol - o reteta foarte gustoasa…
Piept de pui cu vinete si rosii la cuptor din Categoria Mancaruri cu carne. Intra sa vezi, cum…