Friptura de vitel cu garnitura de mangold din Categoria Mancaruri cu carne este un preparat usor de facut, insa extrem de gustos si sanatos.
Intra acum sa vezi, cum sa faci cea mai frageda si suculenta Friptura de vitel cu garnitura de mangold. Gaseti aici reteta completa cu poze, explicatii si pasi de urmat in a o gati.
Mangoldul sau sfecla elvetiana este o excelenta sursa de vitamine si minerale si, care este tot mai des cultivat si la noi in tara, penru frunzele sale carnoase si foarte gustoase.
Nu este o planta pretentioasa si, care nu necesita mult timp sau loc, pentru a fi cultivat, in schimb este deosebit de gustoasa, aromata si poate fi servita ca si garnitura la preparatele din carne sau peste.
Stiu, multi vor stramba din nas, pe motiv, ca nu mananca buruieni, insa incercati numai sa vedeti cat de gustos este mangoldul pe post de garnitura alaturi de friptura dvs. preferata!
Carnea de vitel, respectiv de vita nu numai ca este gustoasa, dar si foarte sanatoasa, deoarece este o importanta sursa de proteine si fier, este bogata in vitamine, fibre si minerale.
Pentru a obtine cea mai frageda friptura de vitel in sange, rumena la suprafata, frageda si suculenta la interior, care sa ti se topeasca in gura, este nevoie ca carnea sa fie la temperatura camerei, iar gratarul sa fie bine incins.
6. Adaugam frunzele de mangold, pe care le-am tocat grosier, asazonam cu sare si piper dupa gust, amestecam, adaugam supa de pui, acoperim oala cu un capac si lasam sa fiarba inabusit 3-4 min la foc mic.
7. Incingem bine gratarul sau tigaia teflonata, apoi adaugam snitelele de vitel si le frigem cate 1-2 min, pe fiecare parte, sau pana se rumenesc frumos.
8. Dupa ce le-am luat de pe gratar. le asazonam cu sare si piper negru, daca este cazul, le lasam sa se odihneasca 1-2 min, apoi sunt gata de servire alaturi de delicioasa garnitura de mangold.
Nota: La final, obtinem cea mai frageda si suculenta Friptura de vitel pe care ati mancat-o vreodata, servita alaturi de o delicioasa garnitura de mangold. Pentru a vedea si reteta Friptura de vitel cu garnitura de fasole verde, dati click aici.
Pofta buna! Daca v-a placut reteta de astazi, Friptura de vitel cu garnitura de mangold, dati-ne un Share/Like, pentru a merge mai departe. Multumim!
Varza cu Orez de Post sau Orez cu Varza - Reteta Simpa de Varza cu…
Piept de rata la cuptor servit cu slata de sfecla rosie din Categoria Mancaruri cu carne. Intra…
Varza calita cu fasole de post - reteta vegana, gustoasa si sanatoasa - din Categoria…
Rulada de dovlecei cu crema de branza topita cu usturoi si mult marar verde din Categoria…
Salata Macelarului - O explozie de arome intr-un singur bol - o reteta foarte gustoasa…
Piept de pui cu vinete si rosii la cuptor din Categoria Mancaruri cu carne. Intra sa vezi, cum…