Omleta amestecata cu salam si legume servita alaturi de o salata de sezon din Categoria Mic dejun. Afla, cum sa faci cea mai gustoasa si satioasa Omleta amestecata cu salam si legume, care te va tine in forma si iti va da putere si chef de munca.
Cum stim cu totii, micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, trebuie sa fie echilibrat, gustos, sanatos si, nu in ultimul rand, satios; sa ne dea puteri pana la masa de pranz.
Micul dejun trebuie sa fie usor, bogat in proteine si fibre naturale, si gustos. Specialistii considera, ca persoanele, care iau micul dejun sunt mai sanatoase si mai putin predispuse la obezitate.
Cum se face cea mai buna Omleta amestecata cu salam si legume?
In primul rand, taiem salamul, ardeiul si dovlecelul; separat, radem cascavalul sau telemeaua de oaie;
Intr-o tigaie punem uleiul de masline si rumenim putin salamul si legumele (ardeiul si dovlecelul), dupa care adaugam ouale, sarea, piperul si amestecam. Dupa 1 min. oprim aragazul (asa omleta va fi mai gustoasa, mai suculenta; va continua sa se faca de la la tigaia incinsa ), adaugam cascavalul si verdeata preferata, amestecam.
Servim delicioasa Omleta cu salata verde sau orice tip de salata preferati dvs.
!!! Daca v-a placut reteta de astazi – Omleta amestecata cu salam si legume -, dati-ne un Share/Like. Multumim! Totodata, va recomandam sa vedeti si retetele noastre: