Reteta Tocana de vitel cu cartofi si ciuperci din Categoria Mancaruri cu carne. Afla cum sa faci cea mai gustoasa Tocana de vitel cu cartofi, ciuperci si porumb dulce la cuptor.
Aceasta tocana de vitel, gustoasa si foarte simplu de preparat, este tocmai potrivita pentru mesele bogate de sarbatori. Ai taiat legumele pe care le ai prin frigider, mai pui o bucatica de carnita si, dai la cuptor. Cat se face la cuptor te ocupi de alte treburi sau alte feluri de mancare.
Mancarurile pregatite la cuptor la foc lent sunt foarte gustoase, aromate si mult mai sanatoase decat cele gatite la aragaz, iar carnea este foarte frageda si suculenta.
2. Cand carnea este pe jumatate fiarta, curatam si tocam legumele: cartofii in 4 si legumele dupa preferinta sau cum se vede in poza de mai jos.
3. Cand carnea este pe jumatate fiarta, o scoatem cu o spumiera pe o farfurie in care am asternut un prosop de bucatarie, pentru a se scurge zeama, in caz contrar, v-a improsca peste tot, cand o vom pune la prajit.
6. Dupa ce am calit legumele, adaugam ciupercile si porumbul dulce, amestecam si mai lasam alte 2-3 min., apoi, adaugam supa in care a fiert carnea, sare, piper, foaia de dafin si 1 pahar cu vin alb de calitate.
Varza cu Orez de Post sau Orez cu Varza - Reteta Simpa de Varza cu…
Piept de rata la cuptor servit cu slata de sfecla rosie din Categoria Mancaruri cu carne. Intra…
Varza calita cu fasole de post - reteta vegana, gustoasa si sanatoasa - din Categoria…
Rulada de dovlecei cu crema de branza topita cu usturoi si mult marar verde din Categoria…
Salata Macelarului - O explozie de arome intr-un singur bol - o reteta foarte gustoasa…
Piept de pui cu vinete si rosii la cuptor din Categoria Mancaruri cu carne. Intra sa vezi, cum…