Reteta Ciocanele de pui inabusite in vin cu legume, reteta bunicii, din Categoria Mancaruri cu carne – o reteta gustoasa, servita alaturi de o sanatoasa garnitura de legume de sezon pe care va propun, sa o incercati cu incredere.
Afla cum poti face cele mai fragede si aromate Ciocanele inabusite cu usturoi si vin servite alaturi de o delicioasa garnitrura de legume fierte de sezon cu ulei de masline extravirgin.
Este o reteta veche de 100 de ani, mostenita de la o bunicuta, care se prepara destul de usor si nici nu necesita mult timp, deoarece ciocanelele de pui sunt gata in max. 15-20 min.
Pe langa faptul ca, se gateste foarte repede, daca aveti ingredientele gata pregatite din timp este si un fel de mancare foarte gustos, aromat si satios, in acelasi timp.
5. Adaugam bulionul, lasam sa mai fiarba alte 3-4 min, apoi oprim focul, acoperim tigaia cu un capac si lasam sa se odihneasca 5-10 min. inainte de a putea fi servite.
6. Intre timp au fiert si legumele, asa ca, se sareaza, pipereaza, se adauga uleiul de masline, verdeta (marara sau patrunjel verde), se amesteca bine, pentru o cat mai buna asezonare.
7. Se lasa sa mai dea un clocot, apoi se opreste aragazul, se acopera cratita cu un capac potrivit ca dimensiune si se lasa mancarea sa se odihneasca 5 min inainte de a putea fi servita alaturi de garnitura.
Pentru a vedea reteta Sos din carne de porc cu o delicioasa garnitura de hrisca cu unt, dati click aici, unde veti gasi reteta completa cu poze, explicatii si pasi de urmat.
!!! Daca v-a placut reteta de astazi – Ciocanele de pui inabusite in vin cu legume -, dati-ne un Share/Like. Multumim!
Pentru a urmari si sustine activitatea noastra, pentru a va bucura cu noi si noi retete, ne gasiti si pe: Facebook, Pinterest, Grup Facebook, Instagram etc.
Pofta buna!
Varza cu Orez de Post sau Orez cu Varza - Reteta Simpa de Varza cu…
Piept de rata la cuptor servit cu slata de sfecla rosie din Categoria Mancaruri cu carne. Intra…
Varza calita cu fasole de post - reteta vegana, gustoasa si sanatoasa - din Categoria…
Rulada de dovlecei cu crema de branza topita cu usturoi si mult marar verde din Categoria…
Salata Macelarului - O explozie de arome intr-un singur bol - o reteta foarte gustoasa…
Piept de pui cu vinete si rosii la cuptor din Categoria Mancaruri cu carne. Intra sa vezi, cum…