Piept de pui la gratar cu legume trase la tigaie din Categoria Mancaruri cu carne. Intra sa vezi, cum sa face cel mai gustos si suculent Piept de pui la gratar cu legume trase la tigaie. Gaseti reteta cu poze, explicatii si pasi de urmat.
Am optat pentru pieptul de pui, fiindca este sanatos, gustos, daca este pregatit corect, si sarac in calorii. Pe langa legumele trase la tigaie, am servit pieptul de pui si cu o minunata salata de sezon, si anume, salata de varza alba cu leurda si ridichi.
Pentru gratar:
Pentru garnitura:
Pentru salata:
4. Dupa ce s-au facut morcovii la aburi, ii lasam sa se receasca. Luam o tigaie, in care adaugam untul, cand untul s-a topit, adaugam morcovii taiati rondele sau oblic si merele, pe care le-am decojit si le-am taiat cubulete.
5. Amestecam bine si ii lasam 2-3 min., apoi turnam vinul, scuturam tigaia si lasam sa se inabuse alte 2-3 min. La final, adaugam piperul negru si mararul verde tocat.
6. Incingem gratarul, nu este nevoie de uns cu ulei, deoarece in marinada am adaugat ulei, si frigem carnea cate 2 -3 min., pe fiecare parte.
7. Cat se face carnea la gratar, tocam legumele pentru salata: varza si leurda – fasii, ridichile – rondele, ceapa verde si mararul le tocam fin. Intr-un bol, combinam toate legumele, adaugam uleiul, otetul, sarea si piperul negru si amestecam totul.
8. Nu ne ramane, decat sa montam fragedul Piept de pui pe platoul de serire sau farfurie, alaturi de gustoasa garnitura de legume trase la tigaie.
!!! Daca v-a fost de folos articolul de astazi – Leurda, proprietatile usturoiului salbatic -, dati-ne un Share/Like! Multumim! Ne gasiti si pe: Facebook, Pinterest, Grup Facebook, Instagram etc.
Cu aceasta ocazie indraznim sa va reccomandam sa vedeti si alte doua articole ale noastre:
Pofta buna!
Varza cu Orez de Post sau Orez cu Varza - Reteta Simpa de Varza cu…
Piept de rata la cuptor servit cu slata de sfecla rosie din Categoria Mancaruri cu carne. Intra…
Varza calita cu fasole de post - reteta vegana, gustoasa si sanatoasa - din Categoria…
Rulada de dovlecei cu crema de branza topita cu usturoi si mult marar verde din Categoria…
Salata Macelarului - O explozie de arome intr-un singur bol - o reteta foarte gustoasa…
Piept de pui cu vinete si rosii la cuptor din Categoria Mancaruri cu carne. Intra sa vezi, cum…