Paste carbonara cu zucchini, fenicul si ardei gras rosu din Categoria Paste. O reteta simpla, plina de culoare, cu un gust si o aroma speciale pe care ar trebui sa o incerci numaidecat.
Pasta carbonara este o reteta simpla de paste italieneasca, din ingrediente simple, precum: paste, pancetta, usturoi, ulei de masline si parmezan, cunoscuta si servita mai in toate restaurantele lumii.
Pe langa reteta clasica de paste carbonara obisnuiesc sa gatesc si o varianta mai legera de paste carbonara cu legume, smantana si ou batut, fara pancetta. Insa gatesc si paste cu dovlecei sau zucchini de post.
Pentru a pregati paste carbonara cu zucchini si fenicul, vom avea nevoie de urmatoarele ingrediente:
Mod de preprare:
4. Cand a dat in clocot se lasa se fiarba 4-5 min, la foc mic, apoi se adauga smantana, mararul tocat si sare dupa gust; se lasa sa dea un clocot, se opreste focul si se adauga untul si parmezan ras fin.
5. Se strecoara pastele si se aduga in oala cu sos, se amesteca totul bine, deasupra se presara parmezanul ras si verdeata tocata.
!!! Daca v-a placut reteta de astazi – Paste carbonara cu zucchini si fenicul -, dati-ne un Share/Like. Multumim pentru sprijinul acordat!
Totodata, va recomandam sa vedeti si reteta noastra de Tocana de biban de mare cu garnitura de paste. – o reteta simpla, usor de facut si foarte gustoasa pe care, cu siguranta, nu ati avut ocazia sa o incercati pana acum.
Pofta buna!
Varza cu Orez de Post sau Orez cu Varza - Reteta Simpa de Varza cu…
Piept de rata la cuptor servit cu slata de sfecla rosie din Categoria Mancaruri cu carne. Intra…
Varza calita cu fasole de post - reteta vegana, gustoasa si sanatoasa - din Categoria…
Rulada de dovlecei cu crema de branza topita cu usturoi si mult marar verde din Categoria…
Salata Macelarului - O explozie de arome intr-un singur bol - o reteta foarte gustoasa…
Piept de pui cu vinete si rosii la cuptor din Categoria Mancaruri cu carne. Intra sa vezi, cum…