Reteta Dulceata de pepene galben 100 % naturala si cel mai important fara conservanti din Categoria Dulceata si gem. Intra sa vezi, cum poti sa faci cea mai bunaDulceata de pepene galben si de ce ingrediente ai nevoie.
Avem placerea sa va prezentam delicioasa noastra Dulceata de pepene galben 100% Naturala si fara conservanti, un rafinament gustos perfect pentru zilele de vara si nu numai!
Proaspata, savuroasa si preparata cu grija din ingrediente naturale, Dulceata noastra de pepene galben vă va invalui simturile intr-o explozie de arome dulci si racoritoare.
Pepenele galben este vedeta verii, mult apreciat pentru aroma sa unica, bogata si catifelata, dar si, pentru multitudinea de vitamine, minerale si fibre pe care le contine si, care aduce numeroase beneficii organismului nostru.
Fiind o importanta sursa de vitamina A si C, dar si cu colesterol 0 %, pepenele galben, este un fruct deosebit de gustos si sanatos, practic, un fruct-minune si, din care obtinem o dulceata-medicament extrem de gustoasa si aromata.
Fiind o dulceata rafinata, cu o aroma si o textura unice greu de redat prin cuvinte si, care nu se uita atat de usor, deoarece nu se gaseste peste tot, ci este facuta acasa din ingrediente naturale.
Aceasta dulceata 100% naturala poate fi folosita ca si alternativa la fructele confiate din comert, pentru checuri, cozonac, cereale, dar si, pentru ornatul prajiturilor dvs. preferate atunci cand aveti o sarbatoare in familie.
Pentru a pregati cea mai gustoasa si parfumata dulceata de pepene galben, se foloseste pepene galben copt si parfumat si zahar tos si vom avea nevoie de urmatoarele:
5. Cand siropul si-a redus din volum, se adauga cubuletele de pepene, ghimbirul taiat pai si ardeiul iute, amestecam si lasam sa fiarba la foc mediu, dupa ce a inceput sa fiarba, inca cca 60 – 80 min.
6. Dupa aprox. 30-40 min. se reduce focul la minim si se lasa sa fiarba pana dulceata se ingroase suficient de mult, cum se poate observa in poza de mai jos.
7. Se toarna, dulceata, fierbinte in borcane, se infileteaza etansi capacele, se acopera cu o patura groasa sau prosop si se lasa peste noapte (12 h.) sau pana se racesc borcanele.
!!! Daca v-a placut reteta de astazi, Dulceata de pepene galben, dati-ne un Share/Like pentru ca sa ovada si prietenii dvs. Multumim!
Savurati acest deliciu unic al verii si bucurati-va de momentele pline de prospetime alaturi de cei dragi! In aceasta ordine de idei, va recomandam sa vedeti si alte retete ale noastre de dulceta:
!!! Cei, care va inspirati din retetele noastre, va rugam, indicati sursa (link-ul catre site-ul nostru), pentru a evita anumite neplaceri.
Pofta buna si spor la treaba!
Varza cu Orez de Post sau Orez cu Varza - Reteta Simpa de Varza cu…
Piept de rata la cuptor servit cu slata de sfecla rosie din Categoria Mancaruri cu carne. Intra…
Varza calita cu fasole de post - reteta vegana, gustoasa si sanatoasa - din Categoria…
Rulada de dovlecei cu crema de branza topita cu usturoi si mult marar verde din Categoria…
Salata Macelarului - O explozie de arome intr-un singur bol - o reteta foarte gustoasa…
Piept de pui cu vinete si rosii la cuptor din Categoria Mancaruri cu carne. Intra sa vezi, cum…